Dansk fodbold

Brøndby Stadion kåret som bedste bane for fjerde år i træk

Endnu en gang finder prisen for Danmarks Bedste Bane vej til Vestegnen. Anførerne i 3F Superliga har stemt og valgt Brøndby Stadion for fjerde sæson i træk.

Sidste år kunne Chris Hague, Groundman i Brøndby IF, og resten af hans team glæde sig over et vaskeægte hattrick som Danmarks Bedste Bane. I år sætter de endnu en titel ind på kontoen hos de blågule, der kan glæde sig over stor ros og anerkendelse for græstæppet på Brøndby Stadion. 

»Vi kan se runde efter runde, sæson efter sæson, at Chris og hans team har formået at sikre kontinuitet og kvalitet på banen i Brøndby. Det er stort set uden udsving, at spillerne giver hybridbanen topkarakter, når de besøger Brøndby Stadion,« siger Thomas Lindrup, chef for spillerrådgivning i Spillerforeningen