Ishockey

Ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls får ny ejerkreds

Rødovre Mighty Bulls, en af Danmarks mest historiske ishockeyklubber, står over for en spændende ny æra med dagens præsentation af en ny og dynamisk ejerkreds.

Den nye ejerkreds består af Jesper Andreasen og hans søn Danny Longhi Andreasen hhv. bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i A/S Rødovre Centrum, Lars Eller, en af Danmarks mest succesfulde ishockeyspillere, Andreas Beyer Maxsø og Daniel Wass, begge velkendte fodboldspiller med en passion for sport og med Rødovre i hjertet, Peter Tömörkényi ejer af APJ EL-ANLÆG A/S, som gennem mange år har været en dedikeret støtte i Rødovre Mighty Bulls og Jan Bech, en erfaren forretningsmand med stærke forbindelser i sportsverdenen.

I forbindelse med skiftet i ejerskab træder Morten Andreasen, en tidligere spiller for Rødovre, ind som direktør.