TopnyhederTysk fodbold

Leverkusen tyske fodboldmestre for første gang

For første gang nogensinde har Bayer Leverkusen vundet det tyske fodboldmesterskab. Triumfen blev sikret søndag med en sejr på hele 5-0 hjemme over Werder Bremen. Bayern München har ellers vundet de seneste elleve mesterskaber i det tyske.

Der resterer i øvrigt fortsat fem runder af Bundesligaen.

Leverkusen har vundet 25 af 29 spille kampe indtil nu. I alt er klubben lige nu ubesejret over 43 kampe i træk i alle turneringer. Det sidste nederlag var den 27. maj 2023. Leverkusen har sat rekord med den længste start på Bundesligaen uden nederlag.

Det bliver altså det første mesterskab for Bayer Leverkusen, men fem gange er det blevet til sølvmedaljer.

En utrolig historie. I bogen 50 Utrolige Historier fra Sportens Verden kan du læse endnu flere utrolige sportshistorier.

Bayer Leverkusen blev grundlagt i 1904. De har hjemmebane på BayArena, hvor der er plads til 30.210 tilskuere.