Olympiske lege

Daniel Wagner er klar til sit fjerde PL

Den firedobbelte PL-medaljevinder i 100 m og længdespring er udtaget til de Paralympiske Lege i Paris som den anden danske para-atlet.

30-årige Daniel Wagner har siden sin paralympiske debut i London i 2012 været en frontfigur for parasporten i Danmark og internationalt og har flere gange flyttet barren for para-atleternes præstationer i længdespring og 100 m. Han er tidligere verdensmester i begge discipliner, men endnu er drømmen om paralympisk guld ikke blevet til virkelighed. Det får han nu chancen for at lave om på i Paris til sommer.

“Min målsætning er klart en guldmedalje i Paris. Det er at sætte barren højt, og konkurrencen er hård, men efter at have været tæt på flere gange, så håber jeg virkelig, at det er min tur”, siger Daniel Wagner, der sikrede sin kvoteplads med en VM-sølvmedalje sidste sommer.

“Det betyder alverden at blive udtaget, og det viser, at der er nogen, der tror på en. Jeg leverede nogle gode resultater til VM sidste år, og nu er det blevet officielt, og der er kommet to streger under. Det betyder meget og giver det ekstra pres, som jeg godt kan lide”.