Olympiske legeTopnyheder

OL-sølv til Danmark i ishockey og curling

To gange danske sølvmedaljer ved vinter-ungdoms-OL i Sydkorea. Det er konklusionen oven på en hæsblæsende konkurrencedag i sydkoreanske Gangwon, hvor danske vintersportsatleter i den grad har markeret sig ved legene.

Danmarks curlinghold (mixed team) bestående af Emilie Holtermann, Katrine Schmidt, Jacob Schmidt og Nikki A. Jensen spillede sig i nat dansk tid i til finalen, som stod mod Storbritannien. Efter en curlinggyser af karat lykkedes desværre lige akkurat ikke danskerne at hive guldet hjem, da Storbritannien vandt 5-7 efter ekstra ende. Men præstationen fra de danske curlingtalenter er på alle niveauer godkendt

Det er den også for de danske ishockeydrenge, der i 3 mod 3-formatet tidligt torsdag morgen dansk tid tabte finalen mod Letland med 3-10.  Men også her må det samlede resultat betegnes som mere end godkendt.