Dansk fodbold

Vejle Boldklub bliver ikke solgt alligevel

Planer om at sælge Vejle Boldklub til den tysk-tyrkis forretning mand Çağdaş Şenyürek er blevet annulleret af Vejle Boldklubs hovedaktionærer i form af Andrew Zolotko og Klaus Eskildsen.

På vegne af Vejle Boldklubs ledelse udtaler Henrik Tønder, administrerende direktør, i den forbindelse:

“Vi har haft at gøre med en person, der i forløbet viste sig utroværdig, og som ikke har holdt sig til sandheden. Det har ledelsen i Vejle Boldklub konstateret undervejs i forløbet. De udtalelser, der er kommet fra personen, har fra starten af været både selviscenesættende, usande, udokumenterede og senest injurierende. Det står helt klart, at den afdækning, som både danske medier og Vejle Boldklubs ledelse har gjort, hverken har affødt dokumentation eller er blevet gendrevet. Personen har på intet tidspunkt dokumenteret sine påstande eller sit CV. Det giver indtrykket af en person, der ikke kan stoppe med at lyve. Alle udtalelser, der er kommet fra personen, har både været usande og må stå for personens egen regning”.