Dansk fodbold

Ny sportslig organisation i FC Midtjylland

Superligaklubben FC Midtjylland har præsenteret en ny sportslig organisation. Peter Sand bliver ny fodbolddirektør, mens Svend Graversen træder tilbage som sportschef og bliver ansvarlig for klubbens internationale områder.

“Det glæder os at kunne præsentere Peter som ny fodbolddirektør i FCM. Vi har ledt længe og grundigt og fundet en sjælden kombination af tung ledelseserfaring og fodboldforstand. Han har med sine stærke ledelsesmæssige, analytiske og sociale kompetencer bidraget til udviklingen af både forretninger og mennesker gennem de sidste 12 år, fortæller direktør Claus Steinlein og uddyber: “Vi har meget at takke Svend for. Han er FCM’er helt ind til benet, og vi har udrettet store resultater både på og uden for banen. Vi har i lang tid været bekendt med hans ønske om at prøve sig af i en ny rolle samtidig med at kunne bo i udlandet. Det ønske kan vi nu indfri til gavn for begge parter og for FCM’s fortsatte udvikling”.