HåndboldTopnyhederTV Sport

DR dækker VM i håndbold massivt

De danske håndboldfans kan glæde sig til en massiv dækning hos DR på radio, tv og digitale platforme, når de danske håndboldherrer starter jagten på endnu et VM-trofæ i Malmø om få dage.

Josefine Høgh er vært i DR´s studie i håndboldarenaerne, når Danmark spiller og slutkampene går i gang. I studiet vil Josefine Høgh være stærkt flankeret af den tidligere landsholdsstjerne Camilla Andersen og tidligere topspiller og landstræner Klavs Bruun Jørgensen. Til at lede seerne gennem Danmarks kampe har DR sat Frederik Lindved og håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen til at sidde ved mikrofonerne, mens Kresten Mosbæk og Sarah Fisker er reportere på sidelinjen.

DR har også stærke folk klar på P4, der sender alle Danmarks kampe live. Her vil Henrik Liniger være kommentator, og LIGA-værterne Thomas Loft og Emil Schiønning er det gode værtsselskab, der også sender fra VM´s håndboldarenaer.

DR dækker slutrunden tæt og sender også en lang række kampe uden dansk deltagelse på DR2 og DRTV. Her vil Andreas Kraul og Mathias Jacobsen være kommentatorer med Stefan Madsen, Aalborg Håndbold-træner og tidligere landsholdsprofil Lars Jørgensen som medkommentatorer.