Det rigtige padel bat gør spillet endnu sjovere

Det nye hit i sportens verden hedder Padel tennis, badminton, og alt muligt andet. Det er en sport der minder om både tennis og badminton, men mest af alt om squash. Men, så alligevel slet ikke. Padel tennis kan spilles af ung som gammel og på alle niveauer. Det kan spilles efter bogen eller som underholdning på stranden. Det er en nem sport at lære og samtidig er det en sjov sport for både børn og voksne. Køb et padel bat her og oplev selv hvor let og sjovt det er.

Bliver spillet lidt mere seriøst, end bare for sjov på stranden, kan det være tiden at ind tænke lidt mere målrettet udstyr. Lige som der i tennis og badminton findes forskellige ketsjere, findes der også forskellige bats til padel tennis.

Padel bats efter aldersgruppe

Fordi padel er en sport som er sjov og som kan spilles i alle aldersgrupper, med lige meget udbytte af sporten, findes der naturligvis også bats, til hver aldersgruppe.

Spilles padel, som hygge og sjov på stranden eller i baghaven, er det på en niveau, hvor alle kan være med. Derfor kræver det heller ikke andet af et bat, end at det passer til aldersgruppen. Når spillet kun er for sjovt, behøver familiens bats derfor ikke være de dyreste man kan finde.

Padel bats efter niveau

Padel er et spil som mange der prøver det, hurtigt bliver bidt af. Derfor findes padel bats også, ud over aldersgruppe inddelingen, som bats til hvert sit niveau.

Er du totalt nybegynder og ved du endnu ikke om sporten er den helt rigtige for dig, kan du nøjes med at købe et cirkel formet begynder bat. Der er ikke gjort det store ud af battet, derfor er det også til at overkomme prismæssigt.

Opgrader dit bat efter engagement 

Bliver du for alvor fanget ind af spillet, kan du med fordel opgradere dit bat. Her giver det mening, både at kigge lidt på udformningen og på overfladen. Den cirkel formede udgave er god til det meste, men den lidt mere dråbe formede udgave, kan også rigtig meget.

Grundlæggende er der to typer af overflade. Der er den glatte overflade og den ru. Ofte er det mest en individuel smagssag, der er afgørende for hvilken overflade man vælger. Der er fordele ved begge overflader, så i virkeligheden handler det mest om hvilken type spiller man er.