DIF: Vingegaards præstation er fra øverste hylde

Søndag slutter Tour de France nr 109, og dette med dansk sejr i form af Jonas Vingegaard fra Jumbo Visma teamet. En præstation, der blandt andre imponerer hos Danmarks Idræts Forbund (DIF). “”Fra DIF skal der lyde et kæmpestort tillykke til Jonas Vingegaard med hans kraftpræstation, som har samlet og betaget det meste af Danmark. Det er svært at finde ord, der kan beskrive hans bedrift, men der er slet ingen tvivl om, at den hører til på aller øverste hylde af prominente danske sportsresultater gennem alle tider” fastslår Hans Natorp, formand for DIF og Danmarks Olympiske Komité.

DIF-formanden glæder sig til at deltage i hyldesten af Jonas Vingegaard i København på onsdag og i det hele taget markere afslutningen på et formidabelt Tour de France 2022.

”Vingegaards triumf sætter en smuk ramme om et Tour de France, som går over i dansk sportshistorie med minimum fire flotte danske etapesejre og en fænomenal start i Danmark. Det har været både bevægende og betagende at følge” siger Hans Natorp, som også sender en stor tillykke-hilsen til Danmarks Cykle Union, Team Danmark og alle andre involverede i de flotte resultater.

Husk at læse om alle de danske historiske Tour-præstationer i bogen De Danske Tour de France-Helte.