To danske OL-ishockeyspillere testet positive for corona

Tirsdag ankom den sidste del af den 62-personer store danske OL-trup til Beijing. Efter de obligatoriske coronatests i lufthavnen og opfølgende tests i OL-byen viser det sig, at ishockeyspillerne Matthias Asperup og Nick Olesen begge er testet positve for corona.

”Vi er glæde over, at vi nu har alle 62 danske atleter på plads i Beijing, men det er naturligvis en streg i regningen, at to mandlige ishockeyspillere er testet positive ved ankomst. Vi føler med de to spillere, som nu ikke får den start på OL, som de havde håbet. Heldigvis var vi forudseende ved afrejse, da vi vidste, at det kunne ske, så ishockeyholdet havde reservespillere med på flyet. Holdet kan derfor gennemføre deres træninger med fuld styrke, indtil de to isolerede spillere forhåbentlig snart er tilbage på isen,” siger Mikkel Sansone Øhrgaard, der er chef de mission for det danske OL-hold.