Gjensidige forlænger aftale og investerer massivt i dansk kvindefodbold

Forsikringsselskabet Gjensidige forstærker sit historiske partnerskab med dansk kvindefodbold. Gjensidige forlænger sit navnesponsorat med Kvindeliga og køber samtidig rettighederne til kvindernes pokalturnering. De kommer derved fortsat til at spille en afgørende rolle i udviklingen af dansk kvindefodbold.

”Det har været ekstremt lærerigt og meget spændende at være en del af den udvikling, som kvindefodbold gennemgår i disse tider, hvor vi i fællesskab med DBU kæmper en vigtig sag for lige vilkår. Derfor er det med stor glæde, at vi kan forlænge og udvide vores engagement i Gjensidige Kvindeliga og nu også Gjensidige Kvindepokalen. Sponsoratet har givet os værdifuld synlighed og vil for fremtiden stadig være en af vores stærke platforme, som vi bruger til aktivering over for vores kunder og til at øge vores tilstedeværelse på det danske marked, ” siger Mats C. Gottschalk.

Med den nye aftale ønsker Gjensidige at omfavne hele dansk kvindefodbold. Pokalturneringen får et stort løft med en pengepræmie på 150.000 kroner for pokalvinderen og på 50.000 kroner for det sølv-vindende mandskab.