Sådan sørger du for at få dyrket sport på din rejse

Dette indhold er sponsoreret

Det er altid dejligt med en ferie til fremmede og spændende lande, som byder på eventyr og nye oplevelser. De fleste mennesker synes det er dejligt at tage væk for en stund – både for at opleve noget nyt, men også for at slappe af. Rejser til dansk vestindien eller et andet eksotisk sted lyder altid fristende, for ferie giver muligheden for at slippe væk fra hverdagens faste rutiner og forkæle sig selv lidt ekstra. Men hvis man er den aktive type og bare elsker at hoppe på cyklen om morgenen eller tage i fitness efter arbejde, så kan det med en afslappende ferie ved poolen, måske virke dødsygt eller ligefrem skræmmende. Denne artikel handler om hvordan man kan udnytte sine omgivelser og få dyrket motion, samtidig med, at man holder ferie. På den måde kan du få det bedste fra begge verdener på din næste rejse. 

Fitness center på hotellet

På mange hoteller kan man ofte finde et form for træningsrum. Omend det bare er et enkelt løbebånd og nogle håndvægte eller et fuldt udstyret gym med alt hvad dertil hører. Et sådan rum vil i så fald give dig mulighed for at fortsætte træningen på ferien, uden at forstyrre dine rejseledsagere på værelset. Det er altid en mulighed at tjekke ud hjemmefra, hvilke hoteller der har et træningsrum før man booker. Hvis uheldet er ude, og der ikke er fitness på hotellet, kan værelset sagtens fungere som erstatning. 

Løbetur i det fri

Stortset alle steder er det muligt at løbe en tur. Ligemeget om ferien bliver på hotel, i campingvogn eller i telt. Om det er storby- eller badeferie, så kan du altid smide et par løbesko på og udforske lokalområdet. Det kan være en idé at tjekke nogle ruter ud på Google Maps, eller spørge en lokal efter en god rute, inden afgang, så man ikke farer vild i en fremmed by uden data eller strøm på mobilen. Man vil ofte opdage nogle helt nye steder eller stemninger på en løbetur gennem en fremmed by.

Spring i vandet

Det jo ikke altid at vand er lige tilgængeligt på en ferie, men hvis det er, så brug det! Det er en nem måde at blive kølet ned fra varmen og samtidig få rørt sig lidt. Hvis din næste feriedestination er tæt på stranden, en nydelig sø eller en pool, så er det bare med at springe i badetøjet og med hoved først i. Nogle baner frem og tilbage vil føles fantastisk og give dig energi til resten af ferien. Et plus er, at man får massere af farve når man er i vandet samtidig med, at solen bager.