MotionTopnyheder

Ny pris gives til Årets idrætsforening

En ny pris, Årets Idrætsforening, med 60.000 kroner til vinderen uddeles til DR’s Sportsgalla i januar. Der er nu åbent for indstillinger.

DIF og DR P4 og går sammen om at kåre Årets Idrætsforening i Danmark. Hvis du kender en forening, der bør vinde prisen, så indstil den via mail til adressen forening@dif.dk inden fredag den 24. oktober klokken 12.

Vinderen afsløres i forbindelse med det store gallashow Sport 2021, som afvikles i Jyske Bank Boxen den 8. januar. Ud over æren er der 60.000 kroner til vinderen, som skal bruges til at fortsætte den gode arbejde i foreningen. Nummer to og tre begge modtager begge 20.000 kroner.

Når indstillingsperioden er overstået, vil en jury bestående af OL-sølvvinderen i 400 meter hækkeløb fra Rio-legene Sara Slott Petersen, Bent Clausen, bestyrelsesmedlem i DIF og Gitte Kvist, distriktschef hos DR Østjylland gennemgå indstillingerne og udvælge tre idrætsforeninger, som befolkningen efterfølgende kan stemme på.