To fodboldhold vi skal holde ekstra godt øje med i den nye sæson

En af de mest ventede fodboldsæsoner nogensinde står for døren, og fodboldfans verden over glæder sig til en sæson med fuld skrue på alle knapper.

Det har desuden været en travl sommer set med transferbriller, for mange profiler har skiftet klub, og magtbalancen har som et resultat flyttet sig. Tidligere har klubber som FC Barcelona, Real Madrid og Juventus haft rampelyset, men det ligner at det bliver andre hold, der i denne sæson kommer til at løbe med overskrifterne.

Paris Saint-Germain

Pariserne har siden ejerskiftet tilbage i 2011 haft gang i et af de mest spændende fodboldprojekter overhovedet. Deres helt store mål er at vinde Champions League, og igennem årene er de kommet tættere og tættere på. I 2020 nåede de hele vejen til finalen, hvor Bayern München dog løb med guldet. Der er derfor stadig tomt i det franske trofæskab når det kommer til Champions League-titler. Det kan der dog blive lavet om på i denne sæson, hvor PSG bliver særdeles interessante at følge. Nye ansigter er nemlig kommet til.

Højrebacken Achraf Hakimi er blevet købt i Inter, og derudover har de været ustyrligt gode til at hente transferfrie spillere. Så gode at flere er begyndt at diskutere, om PSG’s transfervindue er det bedste nogensinde. Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos er kommet for at styrke forsvaret, mens det store målmandstalent Gianluigi Donnarumma skal vogte buret. Også Wijnaldum er kommet til for at give mere tyngde på midtbanen.

Den største nyhed er selvfølgelig at selveste Lionel Messi er landet fra Barcelona. Han kommer til at blive del af en historisk god angrebsduo bestående af Messi, Neymar og Mbappé. Det lugter af mål. Mange mål. Med Messi på holdet er chancerne for at Paris endelig skal vinde Champions League blevet markant forbedret. Den argentinske manager, Mauricio Pochettino, får altså de bedste betingelser, og et af de mere oplagte betting tips kan derfor også være at spille på pariserne til at vinde turneringen med de store ører. Her i august måned er de favoritter til at vinde til odds 3.75, og det bliver generelt utroligt spændende at følge det franske storhold i denne sæson.

Manchester United

Går vi 10 år tilbage i tiden var Manchester United en frygtet modstander, men siden Ferguson stoppede har de røde djævle ikke formået at holde deres niveau. Det har således været sparsomt med titler, men måske der kan komme sølvtøj til Old Trafford i denne sæson.

Klubben har nemlig haft et eminent transfervindue, hvor holdet virkelig er blevet forstærket. Efter mere end et år fyldt med rygter om Jadon Sancho blev det endelig officielt denne sommer, at englænderen skifter Bundesligaen ud med Premier League. Der er store forventninger til den talentfulde englænder, der kan vise sig at være det som holdet mangler i angrebet. Han kommer med flair, driblinger, mål og assist, og med ham på holdkortet bliver United utroligt spændende at følge. Også defensiven er blevet markant forbedret. Således er det lykkedes United at hente Raphael Varane i Real Madrid, og Manchester United bliver derfor også et af de mandskaber der kommer forstærket ud af transfervinduet.

Både Manchester United og Paris Saint-Germain bliver altså utroligt spændende at følge. PSG med Messi, Neymar og Mbappé er dog noget helt særligt, og alle fodboldfans glæder sig til at se dem folde sig ud. United ligner desuden et hold på vej tilbage mod toppen, og måske de også kan levere en overraskelse i Premier League.