Christian Eriksen på højde med Michael Laudrup i antal landskampe

Christian Eriksen spillede torsdag, på udebane mod Israel, sin fodboldlandskamp nr. 104. Dermed har han spillet samme antal som Michael Laudrup. De to deler dermed femtepladsen på ranglisten over danskere, der har spille flest landskampe for Danmark.

Flest landskampe for Danmark har Peter Schmeichel spillet med 129. Dennis Rommedahl har spillet 126, John Dahl Thomasson nåede 112, Thomas Helveg 108.

Christian Eriksen har scoret 36 landskampmål, men Michael Laudrup er noteret for 37 scoringer i rødt/hvidt. John Dahl Thomasson og Poul “Tist” Nielsen er mest scorende med 52 mål. Pauli Jørgensen har score 44 år, Ole Madsen 42 mål, Preben Elkjær 38 mål og Michael Laudrup 37 mål.

Danmark vandt i øvrigt kampen 2-0 på mål af Martin Braitwait og Jonas Wind.