CyklingTopnyheder

Fyn bevarer værtskabet for international cykelkongres

Selvom Coronarestriktioner i øjeblikket skubber store events og forsamlinger ind i virtuelle rum,betyder det heldigvis ikke, at Fyn går glip af værtskabet for det europæiske cykelforbund UEC’s årlige kongres, der ellers skulle have været afviklet på Comwell H.C. Andersen Odense forrige weekend. Den fysiske kongres får nemlig fynsk grund under fødderne til næste år i stedet, selvom Prag egentlig var udpeget som værtsby i 2022.

“Jeg har jo været på inspektionsbesøg i Odense et par gange op til den planlagte kongres i marts i år, hvor vi har oplevet en sjælden dedikation fra de lokale værters side, når det handler om at få tingene til at lykkes – selv under svære omstændigheder, som dem pandemien har budt os. Vi ville være meget kede af at lade muligheden for at afholde vores kongres i det fynske passere, og vi er glade for, at det nu kan lade sig gøre at få enderne til at mødes om et værtskab for kongressen i 2022 i stedet”, forklarer den nyvalgte præsident for UEC, Enrico Della Casa.

Kongressens 2022-udgave vil efter planen blive afviklet d. 5.- 6. marts 2022, og rammerne om oplæg og afstemninger bliver Carl Nielsen-salen på Comwell H.C. Andersen Odense, ligesom de fleste delegerede vil overnatte på hotellet samt på Hotel Odeon.