1. divisionsklub udlejer spiller til Verona

Den danske 1. divisionsklub Verona har udlejet 18-årige Marius Elvius til den italienske serie A-klub Hellas Verona for resten af sæsonen.

Den italienske klub har samtidig sikret sig en købsoption.

“Marius har været igennem en rigtig god udvikling de seneste år, og han har i denne sæson lagt yderligere på sit spil. Han er kun lige fyldt 18 år, så det er helt naturligt, at der er opstået interesse for ham. Hellas Verona er kommet med en rigtig fornuftig ”pakke” for både Elvius og HB Køge. Lejeaftalen betyder, at Hellas Verona nu kan se ham an i deres omgivelser i det kommende halve år, inden de beslutter sig for, om de vil købe ham”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

“Det er et skifte, jeg har tænkt meget over, siden muligheden dukkede op. Det er en stor italiensk klub og det er en drengedrøm at spille på det niveau. Aftalen med Hellas Verona giver mig mulighed for at teste mig selv i rammer, jeg ikke er vant til og til at lære, hvad det vil sige at være professionel i udlandet. I min dialog med klubben har jeg fået et godt indtryk og de har lagt en god plan for mig. Samtidig har jeg kunne se på holdet, at de klarer sig godt og træneren har et godt øje til unge spillere – det har også betydet noget, da jeg selvfølgelig gerne vil spille fast på førsteholdet i fremtiden”, siger Marius Elvius selv om skiftet.