Viborg FF har fået ny træner

Viborg FF fra 1. division har fået ny træner. 44-årige Lars Friis skifter fra AGF, hvor han har været assistenttrøner.

Vi har haft en lang og grundig ansættelsesproces, og vi er rigtig glade for at præsentere Lars Friis, som vi ser et rigtigt spændende trænerpotentiale i. Han er fodboldfagligt rigtig stærk, og har erfaring fra det højeste niveau herhjemme, ligesom han også har fået erfaring fra udlandet, hvor han var en del af et dygtigt trænerteam i Brentford”, forklarer klubbens sportschef Jesper Fredberg.

Den nye VFF-cheftræner er glad for muligheden, og ser frem til at komme i gang med arbejdet. “Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at få muligheden i Viborg FF, som er en klub, jeg synes, hører til i det bedste selskab. Det er en klub i rigtig positiv udvikling, og jeg synes især, at der i de seneste år er blevet lavet et flot arbejde med et spændende og langsigtet projekt, som jeg glæder mig meget til at blive en del af”, udtaler Lars Friis.

Viborgs tidligere træner  Jacob Neestrup forlod jobbet i december af personlige årsager.