Tre Fremad Amager-spillere skifter til Bulgarien

Ud over træner Azrudin Valentić mister 1. divisionsklubben Fremad Amager også tre spillere til bulgarske Botev Plovdiv.

“Mario Mladenovski, Réda Rabeï og Kevin Höög-Jansson er netop blevet præsenteret på et pressemøde i Bulgarien. De tre spillere, der rejste med til Bulgarien for et par dage siden, har alle fået muligheden for at afprøve et nyt eventyr. Transfervinduet er åbent, og det er naturligt med afsked af spillere. Det er selvfølgelig en lidt anden situation i dette tilfælde med klubskifte, og vi har derfor haft tid til at forberede os på de positioner, hvor der skal hentes erstatninger ind,””Det er spændende for dem alle tre, og vi ønsker dem held og lykke med deres ophold i bulgarsk fodbold,” udtaler Fremad Amager direktør Allan Ravn.

Skiftet sker i forbindelse med at virksomheden SCP Waterfront, der ejer Fremad Amager også overtager Botev Plovdiv.