Forlig i dansk sag om matchfixing

FC Roskilde og træner Christian Lønstrup har indgået et forlig i sagen om mistanke af matchfixing i klubben. Lønstrup hævede, i maj sidste år, at have beviser for at flere af klubbens spillere var involveret i matchfixing. Dette førte siden til at Lønstrup blev suspenderet af klubben. Siden blev træneren tildelt en erstatning på 338.800 kroner for ved retten i Roskilde.

Nu er sagen tilsyneladende endegyldigt afsluttet. “FC Roskilde og Christian Lønstrup har i dag indgået forlig i sagen vedrørende de omstændigheder, der førte til, at Christian Lønstrup stoppede som cheftræner i FC Roskilde. Både FC Roskilde og Christian Lønstrup er tilfredse med, at sagen nu er afsluttet, og ser frem til at komme videre”, skriver FC Roskilde i en pressemeddelelse.

Lønstrup, der tidligere har ført FC Helsingør til Superligaen, er nu træner i 2. divisionsklubben Hillerød.