Parken nedjusteringer forventninger til regnskabet

Virksomheden Parken Sport & Entertainment har i en fondsbørsmeddelelse oplyst at virksomheden i 2020 forventer et underskud på minus 280 til 310 millioner kroner før skat. Før var forventningen et minus på 200 til 250 millioner kroner.

Nedjusteringen skyldes de realiserede resultater for de første ni måneder af året og forventningerne til 4. kvartal, herunder udsigten til, at de fortsatte COVID-19 restriktioner resten af året rammer både F.C København, Lalandia og stadion-aktiviteterne hårdt.

”Med den seneste udmelding fra regeringen kan vi ikke forvente, at vi kan byde vores fans indenfor i Parken foreløbig. Det er en trist og alvorlig udvikling for fodbolden i Danmark, og vi mener heller ikke, at der er evidens for nødvendigheden af en så restriktiv tilgang. Vi har tværtimod bevist, at vi kan have op mod 8.000 tilskuere under sundhedsforsvarlige forhold. Jeg vil opfordre regeringen til at gentænke beslutningen og vise vilje til imødekommenhed,” udtaler Parkens bestyrelsesformand Bo Rygaard.