UCI åbner undersøgelsessag mod Remco Evenepoel

Ifølge flere medier har den internationale cykelunion (UCI) åbnet en undersøgelsessag mod det belgiske kæmpetalent Remco Evenepoel. Sagen bunder i en video, der viser af Deceuninck-QuickStep sportsdirektør Davide Bramati fjernede objekter fra Evenepoels lomme efter belgierens dramatiske styrt i Lombardiet Rundt tidligere på månedeen.

Det er organisationen Cycling Anti-Doping Foundation (CADF), som UCI har bedt undersøge sagen. “Vi har bedt CADF yderligere undersøge TV-billeder og spørge vidner om det objekt, der kom ud af Evenepoels lomme”, har UCIs præsident David Lappartient udtalt.

Bramati forklarer til La Gazzetta dello Sport, at der blot var tale om radio, gel og energibar.

Evenepoel pådrog sig et brud i bækken ved styrtet og er ude resten af 2020.