Ny cykelbog om Alperne er bjergtagende flot

Bogen Bjergtagende Cykling er netop udkommet på Muusmann Forlag. En bog om de franske Alper som CyclingWorld.dk har haft mulighed for at læse.

Helt kort kan det skrives: Bjergtagende Cykling er en super flot bog. Flot cover, flotte foto og flot grafik. 

Og så er det en komplet bog eller med andre ord en guide på alle niveauer til dig, der gerne vil til de franske Alper og cykle.

Forfatteren Jesper Nygaard tager læserne med over både kendte og ukendte Alpertoppe. Både de fra Tour de France så kendte Col de la Croix de Fer og Col du Glandon. Men også mindre kendte stigninger som Col de Sarenne og Col de la Forclaz de Montmin. 

Du få alle ganske enkelt alle detaljer om i alt 24 Alpe-stigninger. Du kan som læser også lære at forstå og beregne stigningsprocenter, du kan danne dig overblikket over hvordan de enkelte stigninger er placeret i forhold til hinanden rent geografisk. Bogen indeholder alle fakta om stigningerne, masser af forslag til overnatning. Plus bogen indeholder et træningsprogram til dig, der vil afsted.

Generelt er Bjergtagende Cykling fantastisk flot og et imponerende opslagsværk. Der er ekstremt mange foto. Foto du både blot kan nyde, men også foto som du kan bruge til at danne dig et indtryk af hvordan vejene rent faktisk snor sig på stigningerne. Det er ikke en bog, der skal læses fra start til slut. Men en guide du kan tage frem, når du har brug for viden om de franske Alper. En ekstra god feature i bogen er du kan læse hvornår de enkelte stigninger har optrådt i Tour de France. Det er en godbid for Tour-fans.

Bjergtagende Cykling er en overflod af smukke foto og gode informationer og er et must for dig, der drømmer om at komme på to hjul i Alperne.

Den næsten 300 sider lane bog, koster kr. 349,- og kan blandt andet købes via Bike N’Run på dette link.