NordicBet LigaenTopnyheder

Nederlag til topholdet i NordicBet ligaen

Topholdet i NordicBet ligaen, Vejle Boldklub, måtte tirsdag notere et 1-2 nederlag til bundholdet HB Køge. Vejle kom ellers foran på et hovedstødsmål af Kjartan Finnbogason efter 62 minutter. Men kort efter udlignede Nsungusi Effiong på et meget flot mål, men del blev 2-1 på et ekstremt langskud af Martin Vingaard tolv minutter før slutfløjten lød.

Men de nærmeste forfølgere til Vejle, Viborg FF formåede kun at få 2-2 ude mod Næstved. Dette i en meget chance rig kamp. Ibrahim Laar lavede Næstveds to mål, mens henholdsvis Tobias Bech og Mikkel Knudsen scorede de to Viborg-mål. Vejle fører dermed med 58 point, mens Viborg har 51 point. HB Køge bevægede sig lidt væk fra bunden med sejren, og er nu nr. seks med 35 point. Tirsdagens tredje Nordic Betliga kamp endte med en 2-1 sejr til Kolding over Skive.

Onsdag møder Fremad Amager Nykøbing FC i et meget vigtigt opgør om at komme væk fra bunden. FC Roskilde skal møde Vendsyssel og Fredericia skal op imod Hvidovre.