Lønnedgang i Randers FC

Coronakrisen har også ramt dansk fodbold. Den danske klubber har ganske enkelt en stor nedgang på indtægter.

Tidligere har ansatte i klubber som FC København og Brøndby IF accepteret en lønnedgang. Nu sker det også i Randers FC. Her har hele organisationen valgt at gå med til en lønnedgang i en periode på tre måneder.

“Vi er selvfølgelig kede af, at vi skal foreslå vores medarbejdere at gå ned i løn, for det er mennesker, der knokler hver eneste dag for at gøre Randers FC stærkere. Det er dog overvældende at mærke den opbakning, vi har fået til det fra såvel trænere og spillere som administrative medarbejdere. Vi kan mærke, at klubben og sammenholdet her virkelig betyder meget for den enkelte, og det er jeg stolt over at være en del af”, udtaler administrerende direktør Henrik Jørgensen.

Fra spillertruppens side har der også været stor opbakning til tiltaget. “Hele spillertruppen står bag klubben og tænker på vores allesammens fremtid. Det synes jeg er et stærkt signal og det helt rigtige at gøre i en svær tid. Vi vil gerne gøre vores til, at vi stadigvæk kan have et godt hold, som kan blive endnu stærkere og sammentømret, men også at vi fremadrettet kan have en solid organisation i klubben, hvor alle holder sammen. Det er det, der har bragt Randers FC så langt, og det er en styrke, som vi skal sørge for at bevare”, fortæller anfører Erik Marxen.