Brøndby IF og Carlsberg har forlænget samarbejdet

Superligaklubben Brøndby IF og bryggerivirksomheden Carlsberg har forlænget deres samarbejdsaftale med fem år, så den gælder  til udgangen af 2025. Carlsberg har været leverandør af øl og sodavand til Brøndby siden 2010.

“Brøndby IF har skabt nogle fantastiske rammer for fanoplevelsen med bl.a. Fanzonen og Familie Loungen, og vi vil gerne bygge videre på disse initiativer. Carlsberg ønsker med denne aftale at komme endnu tættere på fansene. Vi vil gerne skabe endnu stærkere oplevelser både på og udenfor stadion for at styrke fællesskabet og oplevelsen for fansene og vores kunder”, udtaler Christopher Bak Billing, der er chef for marketing og sponsorater for Carlsberg, 

Ifølge Ekstra Bladet bestyder aftalen en indtægt på10-12 millioner kroner til Brøndby i hele kontraktperioden.