Direktør-skifte i Fremad Amager

NordicBet-ligaklubben Fremad Amager skal have ny direktør

Efter en række år i Fremad Amager, først som CFO og siden som adm. Direktør, stopper Michael Jahn med udgangen af juni måned.

”Det har været aftalt længe, at der skulle nye kræfter til. Faktisk var det bare meningen at jeg skulle være en overgangsfigur i forbindelse med ejerskiftet i 2018, men det blev så lidt længere tid end planlagt. Jeg har været super glad for min tid i Fremad Amager, og forlader klubben med mange gode minder og en stor portion stolthed over, hvad vi har udrettet,” siger Michael Jahn som kan aflevere en klub som på alle parametre står stærkere end den gjorde, da han blev en del af ledelsen i starten af 2016.

”Min tid i Fremad Amager vil jeg især huske for de mange passionerede og dygtige mennesker, i hele organisationen, i staben, i spillertruppen og også blandt klubbens mange trofaste fans. Der er ingen tvivl om at Fremad Amager altid vil have en særlig plads hos mig,” siger han.

Fremad Amager har kigget efter en afløser for Michael Jahn i noget tid, og det forventes at der snarest vil være nyt om den nye direktør.