Livesport på Viaplay

Nu er der er godt nyt til de sportshungrende TV-seere. Nordic Entertainment Group har sikret sig de nordiske rettigheder til Professional Dart Corporation (PDC) Home Tour – en ny global dart-turnering med verdens absolut bedste dartspillere – der spiller mod hinanden live fra deres egne hjem. PDC Home Tour vises live hver dag på Viaplay frem til midten af maj.

Mens noget nær samtlige store sportsbegivenheder er udskudt som følge af coronavirus, giver PDC Home Tour topklasse live-dart til NENT Groups sportskunder på tværs af hele norden. Samtlige dartstjerner, som er en del af PDC Touren – altså verdens absolut bedste dartspillere – kan deltage i PDC Home Touren. Superstjerner som den regerende verdensmester Peter ’Snakebite’ Wright og den dobbelte Grand Slam of Darts-vinder Gerwyn ’Iceman’ Price vil kaste deres pile i den innovative turnering, hvor alle spillere sætter et kamera op ved siden af deres dartskive derhjemme, mens kampene koordineres eksternt af en vært på skærmen.

PDC Home Touren begyndte fredag den 17. april og fortsætter til midten af maj. Turneringen består af 32 grupper med fire spillere i hver. Hver dag vil én gruppe spille mod hinanden – hver gruppe har seks kampe med bedst af ni legs. Den af de fire, der gør det bedst, går videre til næste fase i turneringen. Alt i alt giver PDC Home Touren fantastisk live-dart i 96 timer fordelt på 192 kampe, som alle kan ses på Viaplay.

”Under den globale situation med coronavirus har vi konstant været på udkig efter nye måder at underholde vores seere med unikke sportsoplevelser. Vi har lavet nye live-studieprogrammer og præsenteret klassisk indhold i kreative formater, der har været meget succesrige. Samtidig ved vi, hvor stærk appetitten på live-sport er, så vi er glade for at tilbyde næsten 100 timers live-dart i verdensklasse på Viaplay i den kommende måned – direkte fra dartstjernernes hjem til fansenes stuer, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Alle kampe fra PDC Home Touren vises på Viaplay. Udover rettighederne til PDC Home Touren har NENT Group de nordiske rettigheder til PDC World Darts Championship, Premier League Darts, World Matchplay, World Grand Prix og Grand Slam of Darts. Derudover samarbejder NENT Group og PDC om at bringe verdens førende dart-spillere til København til Nordic Darts Masters, som finder sted senere på året.