Dansk ishockeystjerne kan ikke komme til Danmark

Frans Nielsen er blandt Danmarks største sportsstjerner. I nordamerikanske NHL er Nielsen et stort navn, og ofte har han imponeret på det danske ishockeylandshold. Lige nu kan Frans Nielsen ikke komme ind i Danmark!

Danmark har, grundet coronakrisen, lukket grænserne for mennesker uden et gyldigt formål i Danmark. Frans Nielsen er svensk gift, og har to børn med amerikansk pas. Dette skriver Hockeytinget.dk. Websites skriver videre, at den danske NHL-stjerne gerne vil til sit sommerhus i Herning, men at det ikke er muligt at tage sin familie med ind i landet.

“Jeg klager ikke, og jeg respekterer 100 pct. de danske myndigheders anvisninger. De ser ud til, at have godt styr på situationen, og det skal de have ros for. Men jeg undrer mig over, at man som dansker ikke må tage sin familie med små børn hjem og isolere sig i et sommerhus, mens man hører, at udlændinge med arbejde i landet må rejse frem og tilbage over grænserne”, siger Danmarks første NHL-spiller til Hockeytinget.dk.