NENT Group forlænger Champions League TV-aftale

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har forlænget de danske TV-rettigheder til UEFA Champions League yderligere tre år frem til slutningen af 2023/2024-sæsonen.

Det betyder, at samtlige Champions League-kampe vil kunne ses på Viaplay, mens også TV3-kanalerne vil vise en masse kampe fra verdens mest populære fodboldliga.  

NENT Group er den eneste broadcaster i verden, som har vist samtlige Champions League-sæsoner siden begyndelsen i 1992/1993. Altså 28 år har NENT Group haft et partnerskab med UEFA.

Dermed fuldender NENT Group en premium fodboldrettighedsportefølje: Superliga, Sydbank Pokalen og 1. Division til 2024; Premier League til 2028; Bundesliga til 2025 – samt masser af andet fodbold, herunder Ligue 1, FA Cup og UEFA EURO 2020, som spilles i 2021 med mere.

”Vi har en stærk og uovertruffen portefølje af sportsrettigheder, og med disse rettigheder sikrer vi, at vores Viaplay,- Viasat,- og øvrige kunder kan se mere fodbold end nogensinde før. Vi er glade for, at vi har forlænget vores rettigheder til UEFA Champions League i Danmark i yderligere tre år”, siger Anders Jensen, NENT Group President & CEO.