NENT har købt Premier League rettigheder frem til 2028

Nordic Entertainment Group har allerede i dag rettighederne til Premier League, som frem til 2022 kan ses i sin helhed på Viaplay samt på NENTs TV-kanaler og Xee.

Men nu har NENT i en banebrydende ny aftale lagt yderligere seks år til rettighedsperioden, således at verdens bedste liga, Premier League, vil være at finde på NENTs streamingtjeneste Viaplay helt frem til maj 2028 – altså otte et halvt år fra nu.

Det er første gang Premier League sælger rettighederne i en seksårig periode noget sted i Europa.

“Jeg er enormt begejstret over vores forlængelse af aftalen, som igen bekræfter NENT Groups førende position i det nordiske marked. Premier League fodbold er en hjørnesten i vores sports-tilbud, og at vi nu kan tilføje Norge til vores eksisterende rettigheder i Sverige, Danmark og Finland giver os et fantastisk grundlag for yderligere udvikling af denne fantastiske rettighed. Vi har bevist, at vi kan levere verdensklasse dækning af Premier League til den store og dedikerede fanbase i Norden. Vores sports-team er klar til at tage yderligere et skridt i årene, der kommer, siger NENTs CEO & President, Anders Jensen.