Esbjerg FB præsenterer millionoverskud

Selskabet bag superliga klubben Esbjerg fB, EfB Elite A/S, har mandag offentliggjort årsrapporten for 2019, og det samlede resultat er det bedste i fem år, idet der er landet et overskud på 2.850.000 kr.

Det gode resultat er kommet i hus på baggrund af et godt sportsligt år toppet med en Superliga-bronzemedalje i sommer samt en klar og tydelig plan med et stærkt, økonomisk fokus over alt i organisationen

Adm. direktør, Brian Bo Knudsen, siger om regnskabet: “Hele organisationen har i de seneste år arbejdet efter en nøje plan med fuld fokus på resultater, så vi er både glade og stolte over, at det nu har resulteret i et overskud godt hjulpet på vej af de sportslige præstationer i især første halvdel af 2019”.

EfB kommer fra underskud i størrelsesordenen 38, 25 og ni millioner kr. i de forgange tre år, og derfor er det glædeligt, at det lykkedes at lave sorte tal på bunden i forgangne år. “Regnskabet er tilfredsstillende, og det er bedre end budgetteret og forventet. Det er glædeligt, at den proces vi igangsatte viser positive resultater. Nu bliver øvelsen at fastholde retningen og ”holde snuden i sporet”, så EfB fortsat udvikler sig den rigtige vej”, siger Brian Bo Knudsen.