NENT Group viser VM-revanchekamp

Nordic Entertainment Group sender den længe ventede revanchekamp mellem de kontroversielle boksestjerner Deontay Wilder og Tyson Fury, der har et regnskab at gøre op den 22. februar i Las Vegas.

Boksefans verden over har ventet utålmodigt i mere end et år på en revanchekamp mellem den amerikanske knockoutmaskine Deontay Wilder (42-0-1, 41 KO’s) og engelske Tyson Fury (29-0-1, 20 KO’s), en af de mest underholdende og uforudsigelige karakterer nogensinde i boksesportens mest ikoniske vægtklasse –  sværvægt. De to giganter mødte hinanden første gang i ringen i december 2018, hvor en højdramatisk kamp sluttede uafgjort. Lige siden har kamphanerne kæmpet videre verbalt ved enhver lejlighed og ikke mindst på sociale medier, men nu skal striden afgøres én gang for alle.

Fury dominerede store dele af det første opgør, men blev både i 9. og 12. omgang hamret i kanvassen af WBC-verdensmesteren Wilder, den måske mest hårdtslående bokser i verden. På nærmest ubegribelig vis kom Fury på benene, og klarede sig frem til klokken lød for sidste gang. Der var det bare ikke forbi med dramaet, da to af dommerne ved ringside pegede på hver sin vinder, mens den sidste scorede kampen fuldstændig lige. De to ubesejrede fightere stod uforløste og revanchetørstige tilbage.

”Tyson Fury leverede første gang et utroligt comeback, hvor han var marginaler fra at blive den første mand, der besejrede Deontay Wilder efter 12 barske runder og to hårde knockdowns. Kampen er allerede gået over i boksehistorien, og revanchekampen 22. februar har alle ingredienser til at blive en ny klassiker. Begge boksere er fortsat ubesejrede og længes efter en knockoutsejr for én gang for alle at bevise, hvem der er den rette indehaver af WBC-titlen. Nordiske sportselskere kan se frem til at opleve endnu en legendarisk kamp på Viaplay,” siger Kim Mikkelsen, Head of Sports i NENT Group.

VM-braget Wilder vs. Fury II kan købes som pay-per-view for 499,- på Viaplay, der også viser kampen i Sverige, Norge og Finland. Viaplay kommer også til at byde på dokumentarprogrammer, der følger de to boksere på allernærmeste hold i ugerne op til den imødesete aften.