Dansk MTB-liga på TV

Den danske MTB-Shimano Liga har de seneste år været inde i en positiv udvikling, og ambitionerne for den hjemlige superliga er fortsat store. I 2020 skal en ekstra afdeling og en ny TV-aftale med SPORT LIVE være med til at sikre dansk MTB endnu større opmærksomhed.

En ny TV-aftale betyder, at alle afdelinger af Shimano Ligaen 2020 sendes på den nye sportskanal SPORT LIVE, der kan ses af kunder hos Waoo, YouSee, Stofa og Canal Digital. Pr. 1. januar 2020 sendte kanalen til 90.000 husstande i Danmark, og SPORT LIVE’s administrerende direktør, Flemming Kjellerup, er glad for nu at kunne tilbyde seere det bedste fra den hjemlige MTB-liga: “Ideen med SPORT LIVE er jo at give plads til noget af al den danske idræt, som fortjener at komme på tv. Og det lever Shimano Ligaen i høj grad op til. Det er på imponerende vis lykkedes at skabe en løbsserie med international klasse til gavn for de stærke danske MTB-ryttere, der her bliver matchet i hårdeste konkurrence. Det kan kun blive seværdigt, og det glæder vi os til at servere for vores seere”, fortæller Flemming Kjellerup.