Landsholdsrytter sætter karrieren på pause grundet hjerteproblemer

Banelandsholdets og Team Coloquicks Casper Folsach har måtte sætte sin aktive cykelkarriere på pause. Dette grundet hjerteproblemer.

”Jeg har gennemgået en række undersøgelser, hvor en MR-scanning har vist, at jeg har arvæv på hjertet, som skyldes en hjertemuskelbetændelse (myokarditis) tidligere i mit liv,. Det kan forklare hvorfor jeg oplever de ekstra slag mit hjerte slår, når jeg når op i nærheden af min max puls. Jeg kan derfor sagtens træne normalt, og har også dagligt været på træningsture med mine cykelkammerater.” siger Casper Folsach.

Casper Folsach fortæller, at fordi hjerterytme-forstyrrelserne kun opstår under maksimumbelastning i cykelløb, kan han leve et ganske normalt liv og lave normale fysiske udfoldelser uden fare for helbredet.