Solgt fra dansk klub til Saudi Arabien

Norske Gustav Wikheim er blevet solgt fra danske FC Midtjylland til Al-Fateh FC i Saudi Arabien.

“Vi havde en aftale med Gustav om, at hvis der kom et attraktivt tilbud for begge parter, ville vi se på det, og det var det, der skete med henvendelsen fra Al-Fateh FC. Det endte med et salg, og salget skal ses som et resultat af den overenskomst, vi indgik med Gustav”, siger sportschef Svend Graversen

Gustav Wikheim kom til FC Midtjylland i sommeren 2016 fra belgiske KAA Gent, og det første år tilbragte han på en lejekontrakt, men siden købte FC Midtjylland nordmanden med de brasilianske gener fri af kontrakten hos KAA Gent.

Gustav Wikheim udskifter derfor MCH Arena med Prins Abdullah bin Jalawi Stadion, og han skal fremover spille i Pro League i Saudi Arabien.