FC Nordsjælland skifter trøje i forbindelse med Copenhagen Pride Week

Superligaklubben FC Nordsjælland trækker i anledning af Copenhagen Pride Week i specieldesignede kampdragter, når de fredag møder OB.

I den forbindelse samler klubben også penge ind til Pan Idræt og uddanner egne spillere for hjælpe budskabet om mangfoldighed på vej – også i fodbolden. 

“I FC Nordsjælland har vi klare værdier, som vi stræber efter at leve op til i alt, hvad vi laver. På og uden for banen og fra ungdom til senior. At rumme diversitet og inkludere alle fra forskellige kulturelle baggrunde er noget af det, der fylder allermest i vores arbejde hver eneste dag”, forklarer klubbens direktør Søren Kristensen

Hele 3F Superligakampen mod OB vil stå i Prideugens tegn. Der vil f.eks. efter kampen inviteret til fest på Right to Dream Park for alle de tilskuere, der har lyst til at blive og fejre mangfoldighed sammen med klubben.