Alaphilippe: Mas er vores klassementrytter

Julien Alaphilippe imponerede en hel cykelverden ved at vinde den 27,2 km enkeltstart ved Pau, der udgjorde 13. etape af årets Tour de France. En sejr der betyder at franskmanden fortsat er i gult, og der for alvor er gang i spekulationerne om Deceuninck – Quick-Step-rytteren kan gå hele vejen og måske vinde Tour de France!

Alaphilippe selv maner dog til ro. “Planen er at tage det dag for dag og se hvordan det går. På søndag har vi en meget hård bjergafslutning på Tourmalet, og jeg vil give alt for at blive i favoritgruppen så længe som muligt, men jeg vil gerne afklare at vores klassement-rytter fortsat er Enric, der kørte en god enkeltstart i dag, hvilke jeg gerne vil lykønske han for”, forklarede Alaphilippe efter sejren med henvisning til Enric Mas, der blev nr. ni på enkelstarten og som er nr. fire i klassementet. og som er i løbets ungdomstrøje.