Malmø FF forsvarede førstepladsen i Allsvenskan

Med 1-1 ude mode Djurgården forsvarende Malmø FF søndag deres føring i Allsvenskan. Mere end 18.000 tilskuere var på plads på Tele2 Arena, og så Guillermo Molins bringe Malmø foran efter 57 minutters spil og Jesper Karlström udligne i det 68. spille minut.

“Djurgården var gode, pressede os og havde flere chancer. I perioder spillede vi godt og spillede os ud af Djurgårdens pres, i andre perioder ville vi ikke have bolden og spillede med for mange lange bolde, som kom direkte tilbage mod os. Vi kan spille bedre, men vi kæmper os igennem matchen og fortjente pointet”, udtalte Malmø FFs manager Uwe Rösler efterfølgende.

Efter 16 runder fører Malmø FF med 35 point, mens AIK og Djurgården følger på de næste pladser med henholdsvis 31 og 29 point.