Lyngby-legender med til at fejre Lyngby CCs 100 års jubilæum

Når cykelklubben Lyngby CC den 1. juni fejrer 100 års jubilæum med et stort anlagt cykelløb på en 3,5 km lang rundstrækning i centrum af Kongens Lyngby får tilskuerne også mulighed for at mærke suset fra en historisk Lyngby-begivenhed. En række spillere fra Lyngby Boldklubs legendariske mesterhold fra 1983 er nemlig blandt deltagerne i aftenens motionsløb.

I 1983 blev Lyngby Boldklub for første gang danske mester i fodbold. En sejr der blev sikret efter tæt kapløb med storklubberne OB og AGF. De store stjerner på 83-mesterholdet hed John Helt, Michael Schäfer, Michael Spangsborg og Flemming Christensen. Alle spillere der også har gjort sig på det danske landshold, og som stadig huskes af mange fodboldfans. De fire legender har sammen med Michael Christophersen, Peter Packness, Michael Lyng, Tom Vilmar og Henrik Bo Larsen, der alle også var en del af mesterholdet fra 1983, sagt ja til at køre en omgang foran feltet i Super Motion B løbet ved Lyngby CCs jubilæumsløb den 1. juni. Desuden får tilskuerne sandsynligvis også mulighed for at møde den legendariske tidligere Lyngby-formand, Hans Bjerg-Pedersen, der var formand i Lyngby Boldklub fra 1973 til 1998, og generelt vare en meget markant personlig i dansk fodbold.

Motions B køres over fem omgange på den 3,5 km lange rundstrækning. På dagens køres også eliteløb med en række af Danmarks bedste cykelryttere til start, en Motions A løb over 10 omgange samt to børneløb. Start og mål er direkte på Lyngby Hovedgade, så der er lagt op til stor cykelfest i Lyngby den 1. juni.