Dansk nederlag til Finland ved ishockey-VM

Danmark måtte torsdag aften notere et nederlag på 1-3 til Finland ved ishockey-VM i Slovakiet. Danmark kom ellers foran 1-0 ved et mål af Morten Madsen to minutter inde i anden periode. Et par minutter senere udlignede Kaapo Kakko og med lidt mere end fem minutter igen af perioden bragte Sakari Manninen Finland foran. Harri Pesonen scorede kampens sidste mål i tredje periode.

Tidligere på aftenen slog Canada Frankrig 5-2. Tyskland fører fortsat gruppen med tolv point. Derefter følger Finland, Canada og USA, mens Danmark er på femtepladsen.

I gruppe B slog Sverige Østrig hele 9-1, mens Tjekkiet blev presset af Letland, men dog endte med at vinde hele 6-3. Rusland og Schweiz fører gruppe med hver tolv point. Tjekkiet og Sverige har hver ni point.