3F bliver ny hovedsponsor for Superligaen

Når slutspillet i dansk fodbolds superliga sparkes i gang på fredag, bliver det med en ny stærk medspiller udenfor banen. 3F bliver ny hovedsponsor med en aftale, der træder i kraft med det samme og gælder frem til sommeren 2023.

Med en ny hovedsponsor følger et nyt navn og et nyt logo, men fodboldfans får lidt tid til at vænne sig til overgangen. Fra dags dato er 3F hovedsponsor for Danmarks absolut største sportsturnering, men navnesponsoratet træder først i kraft fra starten af 2019/20 sæsonen, hvor navnet dermed bliver 3F Superliga.

“Vi er stolte over at kunne præsentere 3F som ny hovedsponsor for Superligaen. Danmarks største fagforening er en perfekt partner for Danmarks største sportsturnering. Det er et unikt samarbejde, vi tager hul på, hvor 3F bidrager til at øge stemningen på stadion ved at få endnu flere fans på lægterne”, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen.