Europamester sejrede i Spanien

Italienske Matteo Trentin er europamester og kører for det australske Mitchelton-SCOTT team. Torsdag sejrede han på anden etape af det spanske etapeløb, Volta a la Comunitat Valenciana. Den 29-årige vandt spurten efter at have placeret sig optimalt i en rundkørsel med blot 200 meter til mål. Løbets første etape, en enkeltstart over 10,3 km, blev vundet af norske Edvald Boasson Hagen, der i øvrigt er holdkammerat med danskerne Michael Valgren og Lars Bak på Team Dimension Data. Boasson Hagen fører fortsat løbet samlet, mens danske Mads Würtz Schmidt fra Team Katusha – Alpecin er i front af løbets ungdomskonkurrence efter en 27. plads på den indledende enkeltstart.

I det franske Etoile de Bessèges vandt franskmanden Bryan Coquard løbets første etape. Coquard kører på Vital Concept – B&B Hotels teamet.