Discovery køber Play Sports Group for at etablere globalt fællesskab for cykelentusiaster

Discovery har netop købt 71% af aktierne i Play Sports Group – det digitale sportsmedie bag de tre globale cykelbrands Global Cykling Network, Global Mountain Bike Network og Global Triathlon Network.

I Discovery Networks Danmark er Anders Antonsen, nordisk sportschef og COO, tilfreds med opkøbet og dets perspektiver for danske cykelentusiaster:

“Opkøbet af Play Sports Group er en markant styrkelse af vores indhold på cykelsiden. Allerede i dag har vi et meget stærkt setup omkring cykling: Vores Eurosport-kanaler og streamingtjenesten Eurosport Player giver os en meget stærk dækning af vores rettigheder. Vi har vi fx rettighederne til alle tre Grand Tours – hvor Giro d’Italia er eksklusivt – og 35 UCI World Tour-løb med over 2.500 timers live cykling. Så vi glæder os til at kunne styrke vores tilbud til alle cykelglade danskere”.

Handlen understreger Discovery’s ambitioner om at lave det største og bedste fællesskab for
cykelentusiaster i hele verden. Med Play Sports Group og firmaets portefølje af fx træningsvideoer, tutorials, indhold fra bag scenerne og meget mere, vil Discovery lave verdens første, globale økosystem med et community, livsstil og events på et stort og voksende marked.

Med opkøbet bliver Play Sports Group et datterselskab hos Discovery og de 140 ansatte bliver også en del af Discovery. Play Sports Group blev grundlagt i 2012, og har i dag 8 kanaler med cykelvideoer med over 45 millioner views om måneden. Play Sports Group sender bl.a. live cykling via YouTube og Facebook Watch.