Dansk manager i England debuterede med nederlag

Danske Thomas Frank er i denne uge blev fastansat som manager i den engelske Brentford FC, der spiller i Englands næstebedste række, The Championship. Tidligere var Frank assistent, men er blevet forfremmet efter at Dean Smith er rykket til Aston Villa.
Desværre for danskeren blev den nye karriere indledt med et nederlag på 0-1 til Bristol City i en kamp hvor Bretford fik udvist Chris Mepham, hvilket tilsyneladende fik en afgørende betydning for udfaldet.

Brentford Football Club er en fra bydelen Brentford i det vestlige London. Klubben blev stiftet i 1880, og spiller hjemmekampe på Griffin Park, hvor der plads til 12.300 tilskuere. Den bedste placering nogensinde i den engelske liga er en femteplads i den bedste fodboldliga i 1936. Fire gange har klubben nået kvartfinalen i FA Cuppen, senest i sæsonen 1988/89.