Basketlandsholdet er udtaget til kamp i Hviderusland

Onsdag morgen tager de danske basketherrer til Hviderusland, hvor en EM-kvalifikationskamp venter i Minsk mod et stærkt østeuropæisk mandskab og trænerteamet har nu udtaget 12-mandstruppen, der spiller kampen. I forhold til sidste landsholdsvindue i juni, er der tilføjet EuroLeague-spilleren Shavon Shields og Basketligaens topscorer gennem tiden, Chris Nielsen.

Landstræner Erez Bitman udtog mandag aften holdet fra en 16-mandstrup, der har trænet i København siden weekenden. Holdet skal følge op på en første runde i EM-kvalifikationen frem mod EM 2021, hvor det blev til fire sejre over Armenien og Azerbaidjan. I denne runde er modstanderne Sverige og Hviderusland, der begge endte sidst i deres grupper i kvalifikationen frem mod VM 2019 og derfor nu spiller EM-kvalifikation