Superligaen har skiftet dataleverandør

Superligaen har i sommerpausen skiftet dataleverandør, således at det fremadrettet er markedets førende dataleverandør OPTA, der leverer til ligaens officielle hjemmeside – Superliga.dk.

Udover Superligaen leverer OPTA også data til de største og mest anerkendte sportsligaer i verden, herunder spanske La Liga og den engelske Premier League.

Formålet med skiftet er at løfte Superliga.dk til et højere niveau. Samt gøre Superligaens officielle hjemmeside til et naturligt digitalt omdrejningspunkt for danske fodboldfans, der ønsker at fordybe sig i Danmarks bedste fodboldrække. OPTA indsamler data fra alle Superliga kampe på et langt højere detaljeringsniveau, end tidligere set i Danmark. Denne værdifulde data bliver nu gjort tilgængelig på Superliga.dk til glæde for både fans og klubber.