Den nye streamingtjeneste Strive sender Serie A og La Liga

Det globale sports- og eventfirma IMG lancerer nu sin første streamingtjeneste, Strive. Tjenesten sender live fra alle kampe i Serie A og La Liga, så danskerne kan se Cristiano Ronaldo og Lionel Messi trylle videre i de to legendariske ligaer. Prisen for tjenesten bliver 79 kroner om måneden uden nogen binding.

Strive bliver lanceret i Sverige, Norge og Danmark. Man kan allerede nu oprette sig på www.strivesport.com. Udsendelserne starter, når de to ligaer går i gang om godt 10 dage.

Kommentatorer og studieværter vil i starten tale engelsk. Ud over live-udsendelserne vil IMG også producere egne programmer og stof fra arkivet. Produktionerne vil finde sted i IMGs avancerede produktions-hovedkvarter i Stockley Park tæt ved Heathrow Lufthavn.