César Santin udnævnes til ambassadør på Brazil Football College i Grenaa

Fredag den 27. juli kl. 12.00 præsenteres den mest scorende fodboldspiller i FC Københavns historie, brasilianske César Santin som ny ambassadør for Brazil Football College i Grenaa. César Santin deltager samtidig i opvisningskampen mellem FC Djurslands Danmarksseriehold og Viborg FF fredag aften kl. 19.00 på HSM Arena i Grenaa.

Grenaa IF Fodbold og Viden Djurs – Brazil Football Collage vil samtidig fortælle om parternes aftale om et strategisk partnerskab, der skal skabe fundamentet for udvikling af fodboldspillere, trænere og ledere i Grenaa.

Parterne ønsker over de næste 10 år at øge antallet af børne og unge, der spiller fodbold og tilbyde en målrettet indsats for ungdomsfodboldspillere.

Parterne ønsker at skabe en kobling mellem fodbold og uddannelse. Fodbold i sig selv er en lærerig legeplads både fysisk, mentalt og personligt. Sammen med fodbolduddannelsen ønsker vi unge mennesker, der ser en erhvervs- og gymnasialuddannelse som en naturlig del af det af være ung på Djursland.